Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Generelt

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Indtast eller rediger overordnede informationer for et XML-filter.

Vælg Funktioner - Indstillinger for XML-filter, klik på Nyt eller Rediger.

Filternavn

Indtast det navn, som du vil have vist i rullelisten i dialogen Indstillinger for XML-filter. Du skal indtaste et unikt navn.

Program

Vælg det program, som du vil bruge sammen med filteret.

Filtypenavn

Indtast det navn du vil have vist i feltet Filtype i fildialoger. Du skal indtaste et unikt navn. For importfiltre optræder navnet i feltet Filtype i Åbn-dialoger. For eksportfiltre optræder navnet i feltet Filformat i Eksporter-dialoger .

Filendelse

Indtast filendelsen, som skal bruges, når du åbner en fil uden at angive et filter. LibreOffice bruger filendelsen til at afgøre hvilket filter, der skal bruges.

Kommentarer

Indtast en kommentar (valgfrit).