Edit Links to External Files

You can change or remove each link to external files in the current document. You can also update the content of the current file to the most recently saved version of linked external file. This command does not apply to hyperlinks, and is not available if the current document does not contain links to other files.

This command can be used with external file links to images and OLE objects (when inserted with a link to an external file).

若要使用此指令...

Choose Edit - Links to External Files.


源檔案

Lists the path to the source file. If the path defines a DDE link, relative paths must be preceded with "file:".

連按兩下清單中的連結以開啟檔案對話方塊,您可以在此對話方塊中選取此連結的其他物件。

元素

列出上次儲存來源檔案所使用的應用程式 (如果已知)。

類型

列出來源檔案的檔案類型,例如圖形。

狀態

列出有關來源檔案的其他資訊。

自動

開啟檔案時自動更新連結的內容。來源檔案中所做的所有變更還會顯示在包含連結的檔案中。僅可手動更新連結的圖形檔案,因此該選項不適用於連結的圖形檔案。

[自動] 選項僅適用於 DDE 連結。您可以從一個檔案複製 DDE 連結的內容,再選擇 [編輯] - [選擇性貼上] 來貼上該內容,然後選取 [連結] 方塊,從而插入 DDE 連結。由於 DDE 是文字型的連結系統,因此僅會將顯示的小數位複製到目標試算表中。

手動

Only updates the link when you click the Update button.

變更

變更所選連結的來源檔案。

刪除

中斷來源檔案和目前文件之間的連結。來源檔案最近更新的內容會保留在目前文件中。

更新

更新選取的連結,以在目前文件中顯示連結檔案的最新版本。

關閉

關閉對話方塊並儲存所有變更。

note

開啟包含連結的檔案時,系統會提示您更新連結。依據連結的檔案所儲存的位置,完成更新過程需要數分鐘。


note

載入包含 DDE 連結的檔案時,系統會提示您更新連結。如果您不想建立與 DDE 伺服器的連線,請拒絕更新。


警告圖示

Links to remote locations can be constructed that transmit local data to the remote server. Decline the prompt to update if you do not trust the document.


Please support us!