Безпечний режим

В безпечному режимі LibreOffice тимчасово запускається з новим профілем користувача і вимкненим апаратним прискоренням. Це допомагає відновити неробочий примірник LibreOffice.

Щоб скористатися цією командою…

Виберіть Довідка - Перезапуск у безпечному режимі...

Запустіть LibreOffice командою з параметром --safe-mode

Запустіть LibreOffice командою LibreOffice (безпечний режим) з головного меню (лише Windows)


Що можна зробити у безпечному режимі?

У безпечному режимі вам буде показано діалогове вікно, що пропонує три варіанти відновлення профілю користувача

Продовжити в безпечному режимі

Цей параметр дозволить вам працювати з LibreOffice, як ви звикли, але з використанням тимчасового профілю користувача. Це також означає, що всі зміни в конфігурації тимчасового профілю користувача будуть втрачені після перезапуску.

Перезапустити у звичайному режимі

Якщо вибрати Перезапустити у звичайному режимі, всі зміни буде скасовано, припинено безпечний режим і запущено LibreOffice знову в звичайному режимі. Використовуйте цей варіант, якщо ви потрапили сюди випадково.

Застосувати зміни й перезапустити

У діалоговому вікні пропонуються декілька змін до профілю користувача, які можуть бути зроблені, щоб допомогти відновити LibreOffice до робочого стану. Вони стають більш радикальними зверху вниз, тому ви повинні спробувати їх послідовно одну за одною. При виборі цього варіанту застосовуються вибрані зміни

Відновити з резервної копії

LibreOffice зберігає резервні копії попередніх конфігурацій і активовані розширення. Використовуйте цей варіант, щоб повернутися до попереднього стану, якщо проблеми можуть бути викликані нещодавніми змінами в конфігурації або розширеннях.

Налаштувати

Можна вимкнути всі розширення, встановлені користувачем. Також можна вимкнути апаратне прискорення. Активуйте цей варіант, якщо спостерігаєте аварійний запуск або візуальні збої, вони часто пов'язані з апаратним прискоренням.

Видалити розширення

Іноді LibreOffice не може бути запущений через блокування або падіння розширень. Цей варіант дозволяє вимкнути всі розширення, встановлені користувачем, а також загальні та вбудовані розширення. Видалення спільних та пакетних розширень слід використовувати з обережністю. Воно працюватиме, лише якщо у вас є необхідні права доступу до системи.

Повернутися до початкових налаштувань

Якщо все інше не допоиогло, можна скинути свій профіль користувача до початкового стану. Перший параметр Скинути налаштування та налаштування користувачів скидає всі зміни конфігурації та інтерфейсу користувача, але зберігає такі речі, як особистий словник, шаблони тощо. Другий варіант призведе до скидання всього профілю до такого стану, як при встановленні LibreOffice.

Піктограма Підказка

Якщо ви не змогли вирішити проблему за допомогою безпечного режиму, натисніть кнопку Додатково. Ви знайдете інструкції, як отримати додаткову допомогу.


Піктограма Підказка

If you want to report a problem with your user profile, by clicking on Create Zip Archive from User Profile you can generate a zip file which can be uploaded to the bug tracking system to be investigated by the developers.


Піктограма Попередження

Be aware that the uploaded profile might contain sensitive information, such as your personal dictionary, settings and installed extensions.


Будь ласка, підтримайте нас!