Avstånd mellan fotnoter

Om du vill öka avståndet mellan en fotnots- och slutnotstext, kan du dra en över- eller underkant till motsvarande styckeformatmall.

1. Klicka i fotnoten eller slutnoten

2. Choose View - Styles.

3. H√∂gerklicka p√• den styckeformatmall som du vill √§ndra, t.ex. "Fotnot" och v√§lj √Ąndra.

4. Klicka på fliken Inramning och välj en övre och undre linje. Ge båda färgen vitt.

5. Klicka på ikonen Rita bara övre och nedre kant under Standard .

6. Klicka i rutan Linje under Formatmall .

7. Markera "Vit" i rutan Färg . Om sidans bakgrund inte är vit markerar du den färg som stämmer bäst överens med bakgrundsfärgen.

8. In the Padding area, clear the Synchronize check box.

9. Ange ett värde i rutorna Uppe och Nere .

10. Klicka på OK.

Infoga och redigera fotnoter och slutnoter

Format - Stycke - Inramning