LĂ€gga till undantag i AutoKorrigering-listan

Du kan förhindra att AutoKorrigering korrigerar vissa förkortningar eller ord som blandar stora och smÄ bokstÀver.

1. VÀlj Verktyg - Alternativ för autokorrigering och klicka sedan pÄ fliken Undantag.

2. Gör nÄgot av följande:

Skriv förkortningen följd av punkt i rutan Förkortningar efter vilka ingen stor bokstav följer.

Skriv ordet i rutan Ord som börjar med tvÄ stora bokstÀver.

Symbolen Tips

Du kan snabbt Ă„ngra en autokorrigering-ersĂ€ttning genom att trycka pĂ„ +Z. ÅtgĂ€rden lĂ€gger ocksĂ„ till ordet eller förkortningen du skrev i autokorrigeringens undantagslista.

Automatisk rÀttstavningskontroll