HyperlÀnk

Specify the properties of the hyperlink for the selected graphic, frame or OLE object.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose Format - Image - Properties - Hyperlink tab.

Choose Format - Frame and Object - Properties - Hyperlink tab.

Choose Insert - Frame - Frame - Hyperlink tab.

LĂ€nk till

Ange egenskaper för lÀnken.

URL

Ange sökvÀgen till den fil du vill öppna.

VĂ€lj ut

Leta rĂ€tt pĂ„ den fil som du vill att hyperlĂ€nken ska öppna och klicka sedan pĂ„ Öppna. MĂ„lfilen kan finnas pĂ„ den lokala datorn eller pĂ„ en FTP-server pĂ„ Internet.

Namn

Ange hyperlÀnkens namn.

Ram

Ange namnet pÄ den HTML-ram dÀr mÄlfilen ska öppnas. De fördefinierade ramnamnen finns beskrivna hÀr.

Image map

VÀlj den typ av bildkarta som du vill anvÀnda. BildkarteinstÀllningarna ÄsidosÀtter hyperlÀnksinstÀllningarna du anger pÄ sidan.

Image map pÄ serversidan

AnvÀnder en image map pÄ serversidan.

Image map pÄ klientsidan

AnvÀnder den image map som du skapat för det markerade objektet.

URL