Infoga skript

Infogar ett skript dÀr markören finns i ett HTML- eller textdokument.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

VĂ€lj Infoga - Skript (endast HTML-dokument)

An inserted script is indicated by a small green rectangle. If you do not see the rectangle, choose - LibreOffice Writer/Web - View, and select the Comments check box. To edit a script, double-click the green rectangle.

Om dokumentet innehÄller mer Àn ett skript sÄ innehÄller dialogrutan Redigera skript knappar för föregÄende och nÀsta, som du kan anvÀnda för att hoppa frÄn skript till skript.

Hoppa till föregÄende skript ikon

Hoppa till föregÄende skript

Hoppa till nÀsta skript ikon

Hoppa till nÀsta skript

InnehÄll

Skripttyp

Ange vilken typ av skript du vill infoga. Skriptet identifieras i HTML-kÀllkoden av taggen <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

LÀgger till en lÀnk till en skriptfil. Klicka pÄ alternativfÀltet URL och ange sedan lÀnken i rutan. Du kan ocksÄ klicka pÄ blÀddringsknappen (...), leta rÀtt pÄ filen och sedan klicka pÄ Infoga. Den lÀnkade skriptfilen identifieras i HTML-kÀllkoden av följande taggar:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* allt hÀr ignoreras */

</SCRIPT>

VĂ€lj ut

Leta rÀtt pÄ den skriptfil du vill lÀnka till och klicka sedan pÄ Infoga.

Anfangstext

Ange den skriptkod du vill infoga.