Funktioner i LibreOffice Impress

Med LibreOffice Impress kan du skapa professionella presentationer med diagram, ritobjekt, text, multimedia och en rad andra objekt. Om du vill kan du också importera och ändra Microsoft Powerpoint presentationer.

För bildskärmspresentationer, animation, diabildsväxling och multimedia är bara några av de funktioner du kan använda för att göra en presentation ännu intressantare.

Skapa vektorgrafik

Många av de verktyg som används för att skapa vektorgrafik i LibreOffice Draw är tillgängliga i LibreOffice Impress.

Skapa sidor

LibreOffice Impress innehåller mallar som du kan använda för att skapa sidor med ett professionellt utseende.

You can also assign a number of dynamic effects to your slides, including animation and transition effects.

Utveckla presentationer

Flera vyer eller sidor är tillgängliga när du utformar en presentation. I Bildsortering visas t.ex. en översikt av bilderna i miniatyrformat, medan flygbladssidan innehåller både bilden och den text du vill dela ut till åhörarna.

Med LibreOffice Impress kan du också ställa in tidtagning för en bildskärmspresentation.

Publicera presentationer

Du kan publicera sidor på skärmen, som flygblad eller som HTML dokument.

Göra presentationer

Med LibreOffice Impress kan du köra en bildskärmspresentation automatiskt eller manuellt.