GrundfÀrger

Definierar fÀrger för datarader. InstÀllningen gÀller endast nya diagram.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - Charts - Default Colors.

DiagramfÀrger

Visar alla fÀrger som Àr tillgÀngliga för dataserien. Markera en dataserie för att Àndra fÀrg pÄ den. VÀlj en fÀrg ur den intilliggande fÀrgtabellen.

FĂ€rgtabell

Tabellen anvÀnds för att ersÀtta fÀrgerna för de markerade dataraderna. Om du t.ex. har markerat datarad 6 och klickar pÄ fÀrgen grön 8, kommer den gamla fÀrgen i dataraden att ersÀttas med grön 8. Namnet pÄ den markerade fÀrgen visas under fÀrgtabellen.

Standard

ÅterstĂ€ller de fĂ€rginstĂ€llningar som var definierade nĂ€r programmet installerades.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.