SĂ€kerhet

Definierar sÀkerhetsalternativ för att spara dokument, för webbanslutningar och för att öppna dokument som innehÄller makron.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - LibreOffice - Security.

Options Security Dialog Image

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Security Options and Warnings

Opens the "Security Options and Warnings" dialog.

Lösenord för webbanslutningar

Du kan ange ett huvudlösenord för att enklare fÄ tillgÄng till webbplatser dÀr anvÀndarnamn och lösenord krÀvs.

Persistently save passwords for web connections

Om funktionen aktiveras sparar LibreOffice pÄ ett sÀkert sÀtt alla lösenord du anvÀnder för att fÄ tillgÄng till filer pÄ webbservrar. Du kan hÀmta lösenorden frÄn listan nÀr du har angett huvudlösenordet.

Protected by a master password (recommended)

Check to enable all connections' passwords to be protected by a master password.

Master Password

Öppnar dialogrutan Ange huvudlösenord.

Anslutningar

FrÄgar efter huvudlösenordet. Visar dialogrutan Lagrad webbanslutningsinformation om det angivna huvudlösenordet stÀmmer.

I dialogrutan Lagrad webbanslutningsinsformation visas en lista över webbplatser och anvÀndarnamn som du tidigare angett. Alla poster kan markeras och tas bort frÄn listan. Du kan visa lösenordet för den markerade posten.

MakrosÀkerhet

Justera sÀkerhetsnivÄn för körning av makron och ange betrodda makroutvecklare.

MakrosÀkerhet

Opens the Macro Security dialog.

Time Stamp Authority

Time Stamp Authorities (TSA) issue digitally signed timestamps (RFC 3161) that are optionally used during signed PDF export.