Distribuera ett XML-filter som paket

Du kan distribuera ett XML-filter till flera anvÀndare med hjÀlp av ett speciellt paketformat.

SÄ hÀr sparar du ett XML-filter som ett paket:

Symbolen Info

Dialogrutan XML-filterinstÀllningar kan bara anvÀndas nÀr ett textdokument Àr öppet.

1. VÀlj Verktyg - XML-filterinstÀllningar i Writer.

2. Markera filtret som du vill distribuera och klicka pÄ Spara som paket.

SÄ hÀr installerar du ett XML-filter frÄn ett paket:

Symbolen Info

Dialogrutan XML-filterinstÀllningar Àr bara tillgÀnglig nÀr ett textdokument Àr öppet.

1. VÀlj Verktyg - XML-filterinstÀllningar i Writer.

2. Klicka pĂ„ Öppna paket och markera paketfilen med det filter som du vill installera.

SÄ hÀr tar du bort ett installerat XML-filter:

1. VÀlj Verktyg - XML-filterinstÀllningar i Writer.

2. Markera det filter som du vill ta bort och klicka pÄ Ta bort.