Klistra in innehåll i specialformat

Innehåll som lagras i Urklipp kan klistras in i dokumentet med hjälp av olika format. I LibreOffice kan du välja hur du ska klistra in innehållet med hjälp av en dialogruta eller en ikon.

Vilka alternativ som finns är beroende av vilket innehåll som finns i Urklipp.

I Writer kan du klistra in text oformaterat genom att trycka+Shift+V.

Klistra in innehåll från Urklipp med hjälp av en ikon

1. Klicka på pilen bredvid ikonen Klistra in på verktygsraden Standard för att öppna menyn.

2. Välj något av alternativen.

Om du inte är nöjd med resultatet klickar du på ikonen Ångra och klistrar sedan in igen med ett annat alternativ.

Klistra in innehåll från Urklipp med hjälp av en dialogruta

1. Välj Redigera - Klistra in innehåll.

2. Välj något av alternativen och klicka på OK.

Om du arbetar i kalkylblad och innehållet i Urklipp består av tabellceller, visas en annan dialogruta för Klistra in innehåll. I dialogrutan Klistra in innehåll kopierar du cellerna med hjälp av grundläggande eller avancerade alternativ.