Klistra in innehÄll i specialformat

InnehÄll som lagras i Urklipp kan klistras in i dokumentet med hjÀlp av olika format. I LibreOffice kan du vÀlja hur du ska klistra in innehÄllet med hjÀlp av en dialogruta eller en ikon.

Vilka alternativ som finns Àr beroende av vilket innehÄll som finns i Urklipp.

I Writer kan du klistra in text oformaterat genom att trycka+Shift+V.

Klistra in innehÄll frÄn Urklipp med hjÀlp av en ikon

1. Klicka pÄ pilen bredvid ikonen Klistra in pÄ verktygsraden Standard för att öppna menyn.

2. VÀlj nÄgot av alternativen.

Om du inte Ă€r nöjd med resultatet klickar du pĂ„ ikonen Ångra och klistrar sedan in igen med ett annat alternativ.

Klistra in innehÄll frÄn Urklipp med hjÀlp av en dialogruta

1. VÀlj Redigera - Klistra in innehÄll.

2. VÀlj nÄgot av alternativen och klicka pÄ OK.

Om du arbetar i kalkylblad och innehÄllet i Urklipp bestÄr av tabellceller, visas en annan dialogruta för Klistra in innehÄll. I dialogrutan Klistra in innehÄll kopierar du cellerna med hjÀlp av grundlÀggande eller avancerade alternativ.