Ändra associationer för dokumenttyper i Microsoft Office

Så här ändrar du associationer för Microsoft Office-filnamnstillägg så att filerna öppnas i antingen LibreOffice eller i Microsoft Office:

1. Högerklicka en fil av den typ som du vill tilldela till en annat program.

2. In the context menu, choose Open with - Choose another app.

3. I listan över program väljer du det program som bör öppna den aktuella typen av filer. Se till att "Använd alltid detta program" är markerat.

Om dessa steg inte gäller din version av Microsoft Windows kan du leta i Microsoft Windows-hjälp för information om hur man ändrar filassociationer.