Öppna dokument som sparats med ett annat format

SÄ hÀr gör du för att öppna ett dokument som sparats i ett annat format:

1. VĂ€lj Arkiv - Öppna.

2. VĂ€lj ett format i listan Filformat.

3. Markera den filen som ska importeras och klicka pĂ„ Öppna.

If you always want the file dialogs to show another format by default, choose - Load/Save - General and select that format as Default file format.

Konvertera alla dokument i en mapp

Öppna guiden dĂ€r du fĂ„r hjĂ€lp att kopiera och konvertera alla dokument frĂ„n Microsoft Word, Microsoft Excel och Microsoft PowerPoint till OpenDocument-format. Du kan markera en kĂ€llkatalog och en mĂ„lkatalog, ange om det Ă€r dokument och/eller mallar som ska konverteras med mera.