Infoga hyperlÀnk

Det finns tvÄ sÀtt att infoga hyperlÀnkar: som text eller som en knapp. I bÄda fallen kan den text som visas skilja sig frÄn URL-adressen.

Placera textmarkören i dokumentet pÄ den plats dÀr du vill att lÀnken ska placeras och markerar den text som du vill knyta lÀnken till. VÀlj kommandot LÀnk frÄn Infoga-menyn. Alternativt klickar du pÄ ikonen Ikon lÀnk pÄ standardverktygsraden. Dialogen LÀnk visas.

Symbolen Tips

HyperlÀnkar kan du Àven infoga genom att dra och slÀppa dem frÄn Navigator. HyperlÀnkarna kan hÀnvisa till referenser, rubriker, grafik, tabeller, objekt, förteckningar eller bokmÀrken.

Symbolen Tips

Om du vill infoga en hyperlÀnk som hÀnvisar till Tabell 1 drar du posten Tabell 1 frÄn Navigator till texten. Du mÄste ha valt dralÀget Infoga som hyperlÀnk i Navigator.