Infoga objekt frÄn galleriet

Du kan infoga ett objekt i ett dokument som en kopia eller som en lÀnk. En kopia av objektet Àr oberoende av originalobjektet. Om du Àndrar originalobjektet pÄverkas inte kopian. En lÀnk Àr beroende av originalobjektet. Om du Àndrar originalobjektet visas Àndringarna i lÀnken.

Infoga ett objekt som kopia

1. Öppna galleriet genom att klicka pĂ„ ikonen Galleri pĂ„ standardraden eller genom att vĂ€lja Verktyg - Galleri.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka pÄ det en gÄng.

4. Dra objektet till dokumentet eller öppna snabbmenyn genom att klicka med höger musknapp och vÀlj LÀgg till och Kopia.

Infoga ett objekt som lÀnk

1. Open the Gallery by clicking the Gallery icon on the Standard bar, or by choosing Insert - Media - Gallery.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka pÄ det en gÄng.

4. Dra objektet in i dokumentet medan du hÄller nere tangenterna Skift och eller högerklicka för att öppna snabbmenyn och vÀlja Infoga och LÀnk.

Infoga ett objekt som bakgrundsgrafik

1. Öppna galleriet genom att klicka pĂ„ ikonen Galleri pĂ„ standardraden eller genom att vĂ€lja Verktyg - Galleri.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka pÄ det en gÄng.

4. Öppna snabbmenyn och vĂ€lj LĂ€gg till - Bakgrund - Sida eller Stycke.

Infoga ett objekt som textur (mönster) för ett andra objekt

1. Öppna galleriet genom att klicka pĂ„ ikonen Galleri pĂ„ standardraden eller genom att vĂ€lja Verktyg - Galleri.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka pÄ det en gÄng.

4. HĂ„ll ned -tangenten och dra objektet till det andra objektet i dokumentet.