Infoga objekt från galleriet

Du kan infoga ett objekt i ett dokument som en kopia eller som en länk. En kopia av objektet är oberoende av originalobjektet. Om du ändrar originalobjektet påverkas inte kopian. En länk är beroende av originalobjektet. Om du ändrar originalobjektet visas ändringarna i länken.

Infoga ett objekt som kopia

1. Öppna galleriet genom att klicka på ikonen Galleristandardraden eller genom att välja Verktyg - Galleri.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka på det en gång.

4. Dra objektet till dokumentet eller öppna snabbmenyn genom att klicka med höger musknapp och välj Lägg till och Kopia.

Infoga ett objekt som länk

1. Open the Gallery by clicking the Gallery icon on the Standard bar, or by choosing Insert - Media - Gallery.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka på det en gång.

4. Dra objektet in i dokumentet medan du håller nere tangenterna Skift och eller högerklicka för att öppna snabbmenyn och välja Infoga och Länk.

Infoga ett objekt som bakgrundsgrafik

1. Öppna galleriet genom att klicka på ikonen Galleristandardraden eller genom att välja Verktyg - Galleri.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka på det en gång.

4. Öppna snabbmenyn och välj Lägg till - Bakgrund - Sida eller Stycke.

Infoga ett objekt som textur (mönster) för ett andra objekt

1. Öppna galleriet genom att klicka på ikonen Galleristandardraden eller genom att välja Verktyg - Galleri.

2. Markera ett tema.

3. Markera ett objekt genom att klicka på det en gång.

4. Håll ned -tangenten och dra objektet till det andra objektet i dokumentet.