LĂ€gga till grafik i galleriet

Du kan placera ett grafikobjekt frÄn ett dokument, t.ex. en HTML-sida, i galleriet genom att dra och slÀppa.

1. Visa det galleritema dÀr du vill placera grafikobjektet.

2. Placera muspekaren ovanför grafikobjektet men klicka inte.

3. Om muspekaren Àndras till en handsymbol refererar grafiken till en hyperlÀnk. Du kan markera grafiken utan att aktivera lÀnken ifrÄga genom att hÄlla ned -tangenten nÀr du klickar pÄ grafiken.

Om muspekaren inte förvandlas till en handsymbol, klickar du helt enkelt pÄ grafikobjektet sÄ att det markeras.

4. SlÀpp musknappen nÀr du har markerat grafiken. Klicka pÄ den grafiska bilden igen och hÄll ned musknappen i mer Àn tvÄ sekunder. Den grafiska bilden kopieras till det interna minnet.

5. Dra nu grafikobjektet, utan att slÀppa musknappen, till galleriet.

Infoga objekt frÄn galleriet

Dra-och-slÀpp inom LibreOffice dokument

Kopiera grafik mellan dokument

Kopiera tabellomrÄde till textdokument

Kopiera grafik frÄn galleriet