Spara dokument automatiskt

SÄ hÀr gör du för att skapa en sÀkerhetskopia varje gÄng du sparar ett dokument

1. Choose - Load/Save - General.

2. Markera rutan Skapa alltid sÀkerhetskopia.

Om alternativet Skapa alltid sÀkerhetskopia Àr markerat, sparas den gamla versionen av filen i katalogen för sÀkerhetskopiering nÀr den aktuella versionen av filen sparas.

Spara ÄterstÀlld information automatiskt var n minut

1. Choose - Load/Save - General.

2. Markera Spara ÄterstÀllningsinformation var och markera ett tidsintervall.

Det hÀr kommandot sparar den information som behövs för att ÄterstÀlla det aktuella dokumentet om en krasch skulle intrÀffa. Vid en krasch försöker dessutom LibreOffice att automatiskt spara ÄterstÀllningsinformation för alla öppna dokument, om det Àr möjligt.

Spara som

– LĂ€s in/spara – AllmĂ€nt

Felrapporteringsverktyget