ActiveX-kontroll för att visa dokument i Internet Explorer

Under Windows kan du visa alla LibreOffice dokument i ett fönster i Microsoft Internet Explorer (gÀller endast Windows). Installera ActiveX-kontrollen i installationsprogrammet för LibreOffice.

Installera en ActiveX-kontroll

1. StÀng LibreOffice och snabbstarten.

2. Click the Start button on the Windows taskbar. Choose Settings.

3. In Settings, click Apps.

4. In the Apps & features list, click LibreOffice, then click Change.

5. Markera Ändra i Installationsguiden.

6. Öppna posten Valfria komponenter och leta rĂ€tt pĂ„ posten ActiveX-kontroll. Öppna undermenyn för ikonen och vĂ€lj att installera funktionen.

7. Klicka pÄ NÀsta och sedan pÄ Installera.

Visa LibreOffice dokument

1. I Internet Explorer blÀddrar du till en webbsida som innehÄller en lÀnk t.ex.vis ett LibreOffice Writer dokument.

2. Visa dokumentet i Internet Explorer-fönstret genom att klicka pÄ lÀnken.

Du kan fortfarande spara filen pÄ din hÄrddisk genom att högerklicka pÄ lÀnken.

Redigera LibreOffice dokument

LibreOffice dokumentet inuti Internet Explorer visar en uppsÀttning skrivskyddade symbollistikoner.

1. Öppna en kopia av dokumentet i ett nytt LibreOffice-fönster genom att klicka pĂ„ ikonen Redigera fil pĂ„ dokumentets symbollist.

2. Redigera kopian av dokumentet.