Sidnummer

Du kan öppna dialogrutan Sidnummer i Rapportdesign genom att vÀlja Infoga - Sidnummer.

Symbolen Tips

Tryck pÄ Skift-F1 och peka med musen pÄ en inmatningsruta för att visa hjÀlptexten för rutan.

NÀr du klickar pÄ OK infogas ett datafÀlt för sidnumren. Om det inte finns nÄgot omrÄde för sidhuvud eller sidfot, skapas omrÄdet efter behov.

Du kan klicka i datafÀltet och dra till en annan position i samma omrÄde, eller redigera egenskaperna i egenskapsfönstret.