Ă–verta kolumner

Du kan kopiera en tabell i explorer för datakällan genom att dra och släppa tabellen i tabellcontainern. Dialogrutan Överta kolumner är det andra fönstret i dialogrutan Kopiera tabell.

Existerande kolumner

Vänstra fältet

Anger de tillgängliga datafält som du kan inkludera i den kopierade tabellen. Om du vill kopiera ett datafält klickar du på dess namn, och klickar sedan på knappen >. Om du vill kopiera alla fält klickar du på knappen >>.

Högra fältet

Listar de fält som du vill inkludera i den kopierade tabellen.

Kommandoknappar

Adds or removes the selected field (> or < button) or all of the fields (<< or >> button).

Nästa sida