AdressdatakÀlla

Den hÀr guiden hjÀlper dig att registrera en befintlig adressbok som datakÀlla i LibreOffice.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Menu File - Wizards - Address Data Source.

Du kan nÀr som helst registrera adressdata och andra datakÀllor i LibreOffice:

Registrera adressbok

VÀlj typen för din externa adressbok

Alla fungerar inte pÄ alla operativsystem.

Firefox

VÀlj detta alternativ om du redan anvÀnder en adressbok i Firefox eller Iceweasel.

Thunderbird

VÀlj detta alternativ om du redan anvÀnder en adressbok i Thunderbird eller Icedove.

KDE-adressboken

VÀlj detta alternativ om du redan anvÀnder en adressbok i KDE.

macOS Address book

Select this option if you already use an address book in macOS Address book.

Evolution

VÀlj detta alternativ om du redan anvÀnder en adressbok i Evolution.

Evolution LDAP

VÀlj detta alternativ om du redan anvÀnder en adressbok i Evolution LDAP.

Gruppvis

VÀlj detta alternativ om du redan anvÀnder en adressbok i Gruppvis.

Annan extern datakÀlla

Markera det hÀr alternativet om du vill registrera en annan datakÀlla som adressbok i LibreOffice.

Avbryt

Guiden avslutas utan att nÄgra Àndringar börjar gÀlla.

Tillbaka

Visa urvalen som gjordes under det föregÄende steget. De aktuella instÀllningarna sparas. Den hÀr knappen aktiveras nÀr du kommer till AutoPilotens andra sida.

NĂ€sta

Sparar de aktuella instÀllningarna och fortsÀtter till nÀsta sida. NÀr du kommer till sista sidan blir knappen inaktiv.

FÀrdigstÀll

UpprÀttar kopplingen till datakÀllan och stÀnger dialogrutan.