HTML-export - sida 5

Definierar en knappstil för navigering mellan presentationens sidor.

Den hÀr sidan visas inte om du har avmarkerat kryssrutan Skapa titelsida, eller om du anvÀnder automatisk export eller WebCast-export.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 5 of the wizard.

VÀlj ut stil för kommandoknappar

Anger om navigeringsknappar ska infogas i presentationen. Du kan ocksÄ vÀlja knapparnas stil.

Bara text

Infogar texthyperlÀnkar i stÀllet för knappar.

UrvalsfÀlt

Visar de tillgÀngliga knappstilarna. Klicka pÄ en knappstil för att vÀlja den.