Guiden Agenda

Startar AutoPiloten som hjÀlper dig skapa en dagordningsmall. Du kan anvÀnda en dagordning för att ange diskussionsÀmnen för konferenser och möten.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose File - Wizards - Agenda.


LibreOffice innehÄller en exempelmall för agendor som du kan anpassa efter dina egna behov. Guiden innehÄller flera alternativ för layout och design nÀr du skapar dokumentmallar. Med hjÀlp av förhandsgranskningen fÄr du en uppfattning om hur den klara agendan kommer att se ut.

I dialogrutan kan du nÀr som helst Ängra ett val eller hoppa över enskilda steg. Om Du hoppar över ett steg, anvÀnder AutoPiloten det stegets aktuella instÀllningar.

Agendaguiden - Siddesign

Anger en stil och rubrik för dagordningen. Du kan infoga en logotyp i rubriken ocksÄ.

Agendaguiden - AllmÀn information

Anger datum, tid och plats för mötet.

Agendaguiden - Rubriker som ska inkluderas

PÄ sidan 3 vÀljer du vilka namn som ska finnas pÄ med dagordningen.

Agendaguiden - Namn

PÄ den hÀr sidan kan du ange dagordningspunkterna. Varje dagordningspunkt visas pÄ en separat rad. Ange texten för de dagordningspunkter som du vill ha med. Du kan Àven ange ansvarig person. Ange en tidsrymd för varje dagordningspunkt under TidslÀngd.

Agendaguiden - Avsnitt

Anger namnet och mappen för dokumentet och mallen.

Agendaguiden - Namn och plats

I det sista steget vÀljer du om du behöver ett protokollformulÀr. Sedan visas meddelandet att all information som krÀvs för att skapa agendamallen har sammanstÀllts. Klicka pÄ FÀrdigstÀll för att skapa mallen och automatiskt öppna ett dokument som baseras pÄ mallen.

Tillbaka

ÅtergĂ„r till de markeringar som gjordes pĂ„ föregĂ„ende sida. De aktuella instĂ€llningarna gĂ€ller fortfarande. Den hĂ€r knappen blir aktiv först efter den första sidan.

NĂ€sta

AutoPiloten anvÀnder de aktuella instÀllningarna i dialogrutan och övergÄr till nÀsta redigeringssteg. Om Du har kommit till den sista dialogrutan kan knappen förstÄs inte anvÀndas.

FÀrdigstÀll

AutoPiloten skapar en dokumentmall baserad pÄ Dina instÀllningar och sparar denna pÄ hÄrddisken. Med utgÄngspunkt frÄn den nya dokumentmallen skapar LibreOffice ett nytt dokument med namnet "namnlös X" (X stÄr för ett löpnummer) och visar detta i arbetsomrÄdet.

Avbryt

NÀr du klickar pÄ Avbryt stÀngs dialogrutan utan att nÄgra Àndringar sparas.

Avbryt

Closes dialog and discards all changes.

Symbolen Info

De aktuella instÀllningarna i AutoPiloten för den anvÀnda malltypen sparas och anvÀnds som mall nÀsta gÄng Du anvÀnder AutoPiloten.


Please support us!