Sök efter uppdateringar

Söker efter tillgÀngliga uppdateringar till din version av LibreOffice. Om det finns en senare version kan du vÀlja att hÀmta den. Efter hÀmtningen kan du installera uppdateringen om du har skrivbehörighet till installationskatalogen.

NÀr hÀmtningen har startat visas en förloppsindikator och tre knappar i dialogrutan. Du kan pausa och Äteruppta hÀmtningen genom att klicka pÄ Paus och FortsÀtt. Klicka pÄ Avbryt för att avbryta hÀmtningen och radera den delvis hÀmtade filen.

Som standard sparas de hĂ€mtade filerna pĂ„ ditt skrivbord. Du kan ange en annan mapp dĂ€r du vill att de hĂ€mtade filerna ska sparas under – LibreOffice – Online-uppdatering.

NÀr hÀmtningen Àr klar kan du klicka pÄ Installera för att starta installationen. En bekrÀftelsedialogruta visas dÀr du kan vÀlja att stÀnga LibreOffice.

Symbolen Info

I en del operativsystem mÄste man öppna mappen med den hÀmtade filen manuellt, zippa upp filen och starta installationsskriptet.

NÀr uppdateringen har installerats kan du ta bort den hÀmtade filen för att spara utrymme.