Tarnsformering

Ange eller redigera filinformation för ett XML-filter.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click New or Edit.

DocType

Ange DOCTYPE för XML-filen.

Den allmÀnna identifieraren anvÀnds för att hitta filter nÀr du öppnar en fil utan att ange filter.

Genomsök

Opens a file selection dialog.

XSLT för export

Om det hÀr Àr ett exportfilter skriver du filnamnet pÄ den XSLT-stilmall som ska anvÀndas för export.

XSLT för import

Om det hÀr Àr ett importfilter skriver du filnamnet pÄ den XSLT-stilmall som ska anvÀndas för import.

Dokumentmall för import

Ange namnet pÄ den dokumentmall du vill anvÀnda för import. I dokumentmallen Àr formatmallar definierade sÄ att de visar XML-taggar.

SökvĂ€gen till den katalog som innehĂ„ller mallen mĂ„ste finnas i – LibreOffice – SökvĂ€gar. NĂ€r du öppnar en XML-fil vars filter anvĂ€nder dokumentmallen sĂ„ öppnas dokumentmallen först. I dokumentmallen kan du stĂ€lla in LibreOffice-formatmallar sĂ„ att de visar XML-taggar i XML-dokumentet.