AllmÀnt

Ange eller redigera allmÀn information för ett XML-filter.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click New or Edit.

Filternamn

Ange det namn du vill visa i listrutan i dialogrutan XML-filterinstÀllningar. Namnet mÄste vara unikt.

Program

Markera det program som du vill anvÀnda med filtret.

Namn pÄ anvÀndargrÀnssnitt

Ange det namn som ska visas i rutan Filtyp i fildialogrutor. Namnet mĂ„ste vara unikt. För importfilter visas namnet i rutan Filtyp i dialogrutan Öppna. För exportfilter visas namnet i rutan Filformat i dialogrutan Exportera.

FilnamnstillÀgg

Ange det filnamnstillÀgg som ska anvÀndas nÀr du öppnar en fil utan att ange ett filter. LibreOffice anvÀnder filnamnstillÀgget för att bestÀmma vilket filter som ska anvÀndas.

Kommentarer

Skriv en kommentar (valfritt).