Hatch

Set the properties of a hatching pattern, or save a new hatching pattern.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose Format - Area - Hatch tab.

- Hatch tab.

Hatch

Listar de tillgÀngliga skrafferingsmönstren. Du kan Àven Àndra samt skapa egna skrafferingar.

note

To rename a hatching pattern, select the pattern, right-click and choose Rename. To delete a hatching pattern, select the pattern, right-click and choose Delete.

LĂ€gg till

LÀgger till ett anvÀndardefinierat skrafferingsmönster i den aktuella listan. Ange egenskaper för skrafferingsmönstret och klicka sedan pÄ den hÀr knappen.

Modifiera

AnvÀnder de aktuella skrafferingsegenskaperna i det markerade skrafferingsmönstret. Om du vill kan du spara mönstret under ett annat namn.

Options

Definiera eller Àndra ett skrafferingsmönster.

AvstÄnd

Ange hur stort utrymme som ska finnas mellan skrafferingslinjerna.

Vinkel

Ange rotationsvinkel för skrafferingslinjerna, eller klicka pÄ en position i vinkelrastret.

Linjetyp

VÀlj den typ av skrafferingslinjer du vill anvÀnda.

LinjefÀrg

VÀlj en fÀrg för skrafferingslinjerna.

Background Color

To apply a background color, select the Background color box, then select a color.

Preview

Displays a preview of the current selection.