SĂ€kerhet

Anger lösenordsalternativ för det aktuella dokumentet.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose File - Properties - Security tab.

Öppna filen med skrivskydd

Markera det hÀr alternativet om du vill att dokumentet bara ska kunna öppnas med skrivskydd.

Symbolen Info

Det hÀr fildelningsalternativet skyddar dokumentet frÄn att Àndras av misstag. Det gÄr fortfarande att redigera en kopia av dokumentet och spara kopian med samma namn som originalet.

Registrera Àndringar

Select to enable recording changes. This is the same as Edit - Track Changes - Record.

Symbolen Tips

Om du vill skydda registreringslÀget med ett lösenord klickar du pÄ Skydda och skriver ett lösenord. Andra anvÀndare kan göra Àndringar i dokumentet, men inte inaktivera Àndringsregistrering utan lösenord.

Skydda/Ta bort skydd

Skyddar lÀget för Àndringsregistrering med ett lösenord. Om Àndringsregistrering Àr skyddat för det aktuella dokumentet sÄ heter knappen Ta bort skydd. Du kan inaktivera skyddet genom att klicka pÄ Ta bort skydd och skriva rÀtt lösenord.