Alternativ för grafikexport

Definierar alternativ vid export av grafik.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose File - Export, select a graphics file type. The dialog opens after you click Save.

NÀr du exporterar grafiska element, sÄ kan du vÀlja filtyp. För de flesta filformat som stöds sÄ öppnas en dialog dÀr du kan ange olika exportalternativ.

The following file types do not show an options dialog: RAS, SVG, TIFF, XPM.

De andra filformaten visar alternativdialoger dÀr du kan ange bredd och höjd för den exporterade bilden.

Beroende pÄ filformat kan du Àven ange andra instÀllningar. Tryck Shift+F1 och hovra över kontrollen för att visa en utökad hjÀlptext (utökade tips).

Bredd

Anger bredden.

Höjd

Anger höjden.

Upplösning

Ange bildupplösning. VÀlj sedan mÄttenhet frÄn listrutan.

Fler alternativ

Du kan ange fÀrgdjup och kvalité för JPEG-filer.

Du kan ange ange kompressionsgrad och RLE-kodning för BMP-filer.

Du kan ange kodning för PBM, PGM och PPM filer.

För PNG-filer kan du ange kompressionsgrad och lÀge för gradvis inlÀsning (interlaced mode).

Du kan ange ange kompressionsgrad och RLE-kodning för BMP-filer.

För EPS-filer kan du ange förhandsvisning, fÀrgformat, kompressionsgrad och version.

Mer information om filter finns i Information om import- och exportfilter.