Se Àven...

PÄ hjÀlpsidan för LibreOffice AllmÀnt finns instruktioner som gÀller alla komponenter, till exempel hur du arbetar med fönster och menyer, hur du anpassar LibreOffice, datakÀllor, galleriet, och dra-och-slÀpp.

Om du vill ha hjÀlp om en annan komponent byter du till hjÀlpen för den modulen med kombinationsfÀltet i navigeringsfönstret.

Exakt hur den funktionen fungerar beror pÄ ditt X Windows-system.

Gör att du kan aktivera och deaktivera automatisk visning av ikonnamn och annat hjÀlpinnehÄll vid markören.

HĂ€r kan du aktivera och deaktivera automatisk visning av en kort beskrivning av menyer och ikoner.

Symbolen Info

Vissa kortkommandotangenter kan vara tilldelade ditt datorsystem. Tangenter som Àr tilldelade datorsystemet Àr inte tillgÀngliga för LibreOffice. Pröva att tilldela olika tangenter antingen för LibreOffice i Verktyg - Anpassa - Tangentbord eller i ditt datorsystem.