Diagramtyp, tÄrtdiagram

PÄ den första sidan i Diagramguiden kan du vÀlja en diagramtyp.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

VĂ€lj Infoga - Diagram...

Icon

Infoga diagram


TĂ„rtdiagram

I ett tÄrtdiagram visas vÀrdena som cirkulÀra sektorer av hela cirkeln. LÀngden pÄ bÄgen, eller varje sektoromrÄde, Àr proportionell mot dess vÀrde.

TÄrtdiagram - i denna undertyp visas sektorerna som fÀrgade omrÄden, för endast en datakolumn. I det skapade diagrammet kan du klicka och dra en valfri sektor och separera den frÄn resten av tÄrtdiagrammet eller foga ihop den igen.

Uppdelad tÄrta - i denna undertyp visas sektorerna redan separerade frÄn varandra. I det skapade diagrammet kan du klicka och dra en valfri sektor och flytta den lÀngs en radie frÄn cirkelns mitt.

Cirkeldiagram - i denna undertyp kan du visa flera datakolumner. Varje datakolumn visas som en tÄrtbit med ett hÄl i mitten dÀr nÀsta datakolumn kan visas. I det skapade diagrammet kan du klicka och dra en yttre sektor och flytta den lÀngs en radie frÄn cirkelns mitt.

Uppdelad cirkel - i denna undertyp visas de yttre sektorerna separerade frÄn resten av cirkeln. I det skapade diagrammet kan du klicka och dra en yttre sektor och flytta den lÀngs en radie frÄn cirkelns mitt.

Please support us!