Filtrera pivottabeller

Du kan använda filter för att ta bort oönskade data från en pivottabell.

Klicka på knappen Filter i tabellen om du vill öppna dialogrutan för filtervillkor. Du kan också öppna pivottabellens snabbmeny och välja kommandot Filter. Dialogrutan Filter visas. Här kan du filtrera pivottabellen.

Om du klickar på pilen intill en kommandoknapp så visas ett popup-fönster. I detta fönster kan du redigera synlighetsinställningarna för det associerade fältet.

Öppna fil med exempel: