FyllningslÀge

Aktiverar fyllningslÀget i detektiven. Muspekaren Àndras till en specialsymbol, och du kan klicka i vilken cell som helst för att se spÄrningen till överordnad cell. NÀr du vill lÀmna det hÀr lÀget trycker du pÄ Escape eller klickar pÄ Avsluta fyllningslÀge pÄ snabbmenyn.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose Tools - Detective - Fill Mode.

Funktionen FyllningslÀge fungerar pÄ samma sÀtt som kommandot SpÄr till överordnad om du anvÀnder lÀget för första gÄngen. AnvÀnd snabbmenyn för fler alternativ i fyllningslÀge och för att gÄ ur lÀget.