SpÄr till underordnade

Ritar spÄrningspilar till den aktiva cellen frÄn formler som Àr beroende av vÀrden i den aktiva cellen.

OmrÄdet med alla celler som anvÀnds tillsammans med den aktiva cellen i en formel markeras med en blÄ ram.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose Tools - Detective - Trace Dependents.

Tangentkombinationen Skift+F5

Symbolen Info

Den hÀr funktionen arbetar nivÄ för nivÄ. Om t.ex. en spÄrnivÄ redan Àr aktiverad för att visa överordnade (eller underordnade) nivÄer, sÄ visar du nÀsta underordnade nivÄ genom att aktivera funktionen SpÄr igen.