Dölj

Hides selected rows, columns or individual sheets.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose Format - Rows - Hide.

Choose Format - Columns - Hide.

Choose Sheet - Hide Sheet.

Select the rows or columns that you want to hide, and then choose Format - Rows - Hide or Format - Columns - Hide.

Du kan dölja en enskild tabell genom att klicka pÄ den aktuella tabellfliken och sedan vÀlja kommandot Format - Tabell - Dölj. Dolda tabeller skrivs inte ut om de inte ingÄr i ett utskriftsomrÄde.

Symbolen Info

Om det finns dolda rader eller kolumner visas de som avbrott i rad-/kolumnhuvudena.

SÄ hÀr visar du dolda rader, kolumner och tabeller:

1. Markera omrÄdet som innehÄller de dolda objekten. Du kan ocksÄ anvÀnda rutan i hörnet ovanför rad 1 och bredvid kolumn A. För tabeller Àr det hÀr steget inte nödvÀndigt.

2. Choose Format - Rows/Columns - Show or Format - Sheet - Show.