Framhäva värden

Visar cellinnehåll med olika färger, beroende på dess typ.

Avmarkera menyposten om du vill stänga av färgsättningen.

Så här använder du det här kommandot...

Från menylisten:

Choose View - Value Highlighting.

Från gränssnittet med flikar:

Choose View - Value Highlighting

On the View menu of the View tab, choose Value Highlighting.

Icon Value Highlighting

Value Highlighting

Från tangentbordet:

+ F8

By default:

Textceller formateras i svart, formler i grönt, nummerceller i blått och skyddade celler visas med en ljusgrå bakgrund oavsett övrig formatering.

These colors can be customized in - LibreOffice - Application Colors.

warning

Om den här funktionen är aktiv visas inte färger som du definierar i dokumentet. När du deaktiverar funktionen visas användardefinierade färger igen.