Aktivera bevakare

Klicka på den här ikonen för att visa variablerna i ett makro. Variabelns värde visas i ett separat fönster.

Klicka på ett variabelnamn för att markera variabeln och klicka sedan på ikonen Aktivera bevakare. Variabelns värde visas intill variabelnamnet. Värdet uppdateras automatiskt.

Symbol

Aktivera bevakare

Om du vill ta bort variabelbevakaren markerar du variabeln i fönstret Bevakare och klickar på ikonen Ta bort bevakare.