Bevakare

Med Bevakaren kan du bevaka vÀrdet pÄ variablerna nÀr ett program körs. Definiera variabeln i textfÀltet Bevakare. LÀgg till variabeln i listrutan och visa dess vÀrden genom att klicka pÄ Aktivera bevakare.

Bevakare

Skriv namnet pÄ variabeln vars vÀrde du vill bevaka.

Ta bort bevakare

Tar bort den markerade variabeln frÄn listan med bevakade variabler.

Symbol

Ta bort bevakare

Redigera vÀrdet hos en bevakad variabel

Visar en lista med bevakade variabler. Om du vill redigera vÀrdet för en post klickar du pÄ den tvÄ gÄnger med kort paus emellan. Det nya vÀrdet betraktas som variabelns vÀrde för programmet.