AnvÀnda objektkatalogen

I objektkatalogen finns en översikt över alla moduler och dialogrutor som du skapat i LibreOffice.

Om du vill visa objektkatalogen klickar du pÄ ikonen Ikon Objektkatalog pÄ verktygsraden Makro.

I dialogrutan visas en hierarkisk lista med alla befintliga objekt. Om du dubbelklickar pÄ en post i listan öppnas de underordnade objekten.

Dubbelklicka pÄ en post för att visa en modul eller för att placera markören vid en subrutin eller funktion i redigeringsfönstret.