Shikoni Menunë

ZgjidhniShikoni- Kryet e Kolonave dhe Rreshtave.

ZgjidhniShikoni- Vlerësoni theksimin.

ZgjidhniShikoni - Shiriti i Formulave ose Shikoni - Shirti i Veglave të Punës- Shiriti i Formulave.

Choose View - Page Break.

Please support us!