Pravokotniki

Z uporabo Prilagodi orodno vrstico lahko dodate orodno vrstico Stari pravokotniki.

Ustvarjanje okroglih robov

Pravokotnik

Nari┼íe zapolnjen pravokotnik v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti ogli┼í─Źe pravokotnika, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje kvadrata hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Pravokotnik

Kvadrat

Nari┼íe zapolnjen kvadrat v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti kot kvadrata, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje pravokotnika hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Kvadrat

Zaobljen pravokotnik

Nari┼íe zaobljen pravokotnik s polnilom v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti kot zaobljenega pravokotnika, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje zaobljenega kvadrata hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Zaobljen pravokotnik

Zaobljen kvadrat

Nari┼íe zaobljen kvadrat s polnilom v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti kot zaobljenega kvadrata, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje zaobljenega pravokotnika hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Zaobljen kvadrat

Pravokotnik, nezapolnjen

Nari┼íe nezapolnjen pravokotnik v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti kot pravokotnika, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje kvadrata hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Pravokotnik, nezapolnjen

Kvadrat, nezapolnjen

Nari┼íe nezapolnjen kvadrat v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti kot kvadrata, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje pravokotnika hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Kvadrat, nezapolnjen

Zaobljen pravokotnik, nezapolnjen

Nari┼íe nezapolnjen, zaobljen pravokotnik v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti kot zaobljenega pravokotnika, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje zaobljenega kvadrata hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Zaobljen kvadrat, nezapolnjen

Zaobljen kvadrat, nezapolnjen

Nari┼íe nezapolnjen, zaobljen kvadrat v trenutnem dokumentu. Kliknite, kjer ┼żelite postaviti kot zaobljenega kvadrata, in povlecite do ┼żelene velikosti. Za risanje zaobljenega pravokotnika hkrati pritisnite dvigalko.

Ikona

Zaobljen kvadrat, nezapolnjen

Podprite nas!