Kako do pomoči?

Pomoč in podporo v slovenskem jeziku najdete na slovenski spletni strani LibreOffice.

Za povzetek trenutnih storitev podpore uporabnikom si preberite datoteko BeriMe v mapi LibreOffice.

Strani s podporo v domačem jeziku

Projekti lokalizacije LibreOffice ponujajo strani za podporo v domačem jeziku. Podporo v slovenskem jeziku poiščite na straneh projekta slovenjenja na naslovu slovenskem spletišču LibreOffice. Pomoč in podporo v angleškem jeziku najdete na spletišču LibreOffice.

Dopisni seznami

Na dopisnih seznamih povprašajte o LibreOffice, poiščite pomoč pri prostovoljcih in razpravljajte o temah. Številne splošne in specializirane dopisne sezname najdete na slovenskem spletišču LibreOffice/.

Spletni forum

Obiščete lahko spletne forume, kjer postavite vprašanja o LibreOffice in odgovarjate nanje. Izberite ukaz Pomoč – Pomoč s spleta, da dostopate do foruma v svojem jeziku.

Varnost

Če ste zaskrbljeni glede varnosti pri uporabi te programske opreme, lahko stopite v stik z razvijalci na javnem dopisnem seznamu (v angl.). Če želite razpravljati o kakšni zadevi z drugimi uporabniki, pošljite e-sporočilo na javni dopisni seznam slovenskih uporabnikov users@sl.libreoffice.org.

Prenosi

Zadnjo različico LibreOffice lahko prenesete s spletne strani sl.libreoffice.org/prenosi/.

Dokumentacija

Dokumentacijo lahko prenesete v obliki datotek PDF, kakoojčkov in vodnikov s spletne strani dokumentacije LibreOffice na naslovu documentation.libreoffice.org/sl/. Do spletne strani dokumentacije lahko pridete tudi prek menijskega ukaza Pomoč – Uporabniški vodniki (v angl.).

Sodelujte in prispevajte nazaj

Če želite aktivno sodelovati v svetovni skupnosti LibreOffice, ste dobrodošli s svojimi razmišljanji, razpravami o funkcionalnostih, predlogi izboljšav, lastnimi prispevki za pogosto zastavljena vprašanja (FAQ), vodnike, priročnike, video vodnike itn.

Obiščite stran o sodelovanju pri projektu in sledite povezavam, kako lahko prispevate svoj delež.

Podprite nas!