Živi tok podatkov

Ustvari žive toke podatkov za preglednice.

Za dostop do tega ukaza ...

Izberite Podatki – Toki podatkov.


warning

To je preskusna funkcionalnost in lahko povzroči težave ali nepričakovano vedenje programske opreme. Če jo želite kljub temu omogočiti, izberite – LibreOffice – Napredno in potrdite polje Omogoči poskusne funkcionalnosti.


Ikona opozorila

Ta stran potrebuje nadaljnje dopolnitve za večjo natančnost in izčrpnost. Pomagajte projektu LibreOffice pri pisanju manjkajočih vsebin. Obiščite našo spletno stran, posvečeno pisanju vsebine pomoči (v angl.).


Pretakanje podatkov je zvezen tok podatkov, ki jih tvorijo različni viri. V LibreOffice Calc lahko toke podatkov obdelate, shranite, analizirate in se nanje odzivate sproti, ko se tvorijo v realnem času.

Primere iz resničnega življenja najdemo na vseh področjih, vključno z borznimi vrednostmi vrednostnih papirjev v realnem času, sprotnim upravljanjem zalog v trgovini, viri družbenih omrežij, interakcijo med več igralci računalniških igric ter aplikacijami za souporabo prevozov.

Izvirni tok

URL

URL izvornega dokumenta v krajevnem datotečnem sistemu ali na spletu.

Tolmači podatke toka kot

Prazne vrstice sprožijo osvežitev vmesnika

Ko prispejo novi podatki

Za odgovor na to vprašanje so na voljo tri možnosti:

Največje število vrstic

Omejite največje število vrstic na določeno vrednost ali pustite nedoločeno, s tem pa jih omejite na največje dovoljeno število vrstic v programu LibreOffice Calc.

Podprite nas!