Izbriši delovni list

Izbriše aktivni delovni list, potem ko potrdite ukaz.

Za dostop do tega ukaza ...

Izberite Delovni list – Izbriši delovni list.

Odprite kontekstni meni zavihka delovnega lista.


Ikona opombe

Delovnega lista ne morete izbrisati, če je vklopljeno sledenje spremembam z ukazom Uredi – Sledi spremembam – Beleži.


Da

Izbriše trenuten delovni list.

Ne

Prekliče pogovorno okno. Vsebina ni izbrisana.

Podprite nas!