Formellinja

Med Formellinja kan du laga reknestykke som du kan setja inn i eit tekstdokument. Trykk F2 for Ă„ visa Formellinja.

Cellereferanse

Viser kvar i ein tabell celleskrivemerket er plassert

Formel

Opnar ein undermeny som du kan bruka til Ä setja inn ein formel i ei tabellcelle. Plasser skrivemerket i ei tabellcelle eller pÄ den staden i dokumentet der du vil at resultatet skal visast. Trykk pÄ knappen Formel og vel den formelen du Þnskjer frÄ undermenyen.

Foirmelikonet pÄ verktÞylinja for tabell

Formel

Avbryt

TĂžmer skrivefeltet for innhald og lukkar formellinja.

Ikon

Avbryt

Bruk

OverfÞrer innhaldet frÄ skrivefeltet til dokumentet og lukkar formellinja. Innhaldet i skrivefeltet vert sett inn ved skrivemerket i dokumentet.

Ikon Bruk

Bruk

FormelomrÄde

LÚt deg laga ein formel ved Ä skriva han direkte inn, eller ved Ä trykkja pÄ ikonet Formel for Ä visa formlane i ein undermeny.

FormelomrÄde med formel

FormelomrÄde

StĂžtt oss!