Tilpassa register

Du kan oppretta så mange tilpassa register som du vil.

Slik lagar du eit sjølvvald register

1. Merk eitt eller fleire ord du vil leggja til i eit tilpassa register.

2. Vel Set inn → Innhaldsliste og register → Indeksoppføring.

3. Trykk på knappen Brukardefinert ved sida av boksen Register

4. Skriv inn eit namn på registeret i skrivefeltet Namn og trykk på OK.

5. Trykk på Set inn for å leggja til dei merkte orda i det nye registeret.

6. Trykk på Lukk.

Slik set du inn eit sjølvvald register

1. Trykk på den staden i dokumentet der du vil setja inn registeret.

2. Vel Set inn → Innhaldsliste og register → Innhaldsliste, register eller bibliografi.

3. I fana Type vel du namnet på den brukardefinerte oppføringa som du laga i Type.

1. Vel dei innstillingane som skal brukast.

2. Trykk OK.