Formatera eit register eller ei innhaldsliste

Du kan bruka ulike avsnittsstilar, tildela hyperlenkjer til oppføringar, endra utsjånaden til register og endra bakgrunnsfargen i dialogvindauget Set inn register.

Slik brukar du ein annan avsnittsstil på eit registernivå

1. Høgreklikk i indeksen eller innhaldslista og vel Rediger indeks.

2. Trykk på fana Stilar.

3. Trykk på eit registernivå i Nivålista.

4. Trykk på stilen du vil bruka i lista Avsnittsstil.

5. Trykk på tildelingsknappen <.

6. Trykk OK.

Slik set du inn hyperlenkjer i oppføringar i ei innhaldsliste

Du kan laga kryssreferansar som hyperlenkjer på punkta i ei innhaldsliste.

1. Høgreklikk på innhaldslista og vel Rediger indeks.

2. Trykk på fana Stilar.

3. I lista Nivå klikkar du på indeksnivået du vil tilordna hyperlenkja til.

4. I området Struktur klikkar du i boksen framføre N# og deretter Hyperlenkje.

5. Trykk i feltet etter O og trykk deretter på Hyperlenkje.

6. Gjenta for kvartt indeksnivå som skal bruka ei hyperlenkje, eller klikk på knappen Alle for å bruka formateringa på alle nivåa.