Stilar

Du kan tildela ulike avsnitsstilar for Ä endra formateringa for indekstitlar, skiljeteikn og indekselement. Du kan ogsÄ endra avsnittsstileane i dette dialogvindauget.

For Ă„ bruka denne funksjonen

Vel Set inn → Innhaldsliste og register → Innhaldsliste, register eller bibliografi → Stilar

Tildeling

InnrykksnivÄ

Vel indeksnivÄet du vil endra formateringa for.

Avsnittsstil

Vel avsnittsstilen du vil bruka for det valde indeksnivÄet og klikk deretter «bruk-knappen» (<).

<

Formaterar det valde indeksnivÄet med den valde avsnittsstilen.

Standard

Set formateringa for det valde nivÄet tilbake til «standard» avsnittsstil.

Rediger

Opnar dialogvindauget Avsnittsstil der du kan endra den valde avsnittsstilen.

StĂžtt oss!