Endra hovudlysbiletet

Viser dialogvindauget for Tilgjengelege hovudlysbilete der du kan velja eit utformingsskjema for det aktive lysbiletet. Eventuelle objekt i lysbiletutforminga vert sette inn bak objekta i gjeldande lysbilete.

For å bruka denne funksjonen …

Vel Lysbilete → Hovudutforming for lysbilete

Dialogvindauget for lysbiletutforming

Lysbiletutforming

Viser dei lysbiletutformingane som du kan bruka på lysbiletet. Vel eit oppsett og trykk OK for å bruka oppsettet på det gjeldande lysbiletet.

Byt bakgrunnsside

Bruker bakgrunnen i den valde biletutforminga på alle lysbileta i dokumentet.

Slett ubrukte bakgrunnar

Slettar ubrukte bakgrunnslysbilete og presentasjonsutformingar frå dokumentet.

Last inn

Viser dialogvindauget Last inn hovudlysbilete der du kan velja mellom fleire lysbiletutformingar.